середу, 17 квітня 2019 р.

Акція "Дні психології" у ЕЗОШ №7
15.04.19 - 26.04.19


Педагогіка – це майстерня,
 а психологія – інструмент,
 яким там працюють



Психологія – надзвичайна наука. Це наука про людську душу. Вона допомагає людині пізнавати себе, вирішувати проблеми, навчатися керувати своєю поведінкою, долати труднощі й радіти кожній хвилині життя. 
Психологія формувалась упродовж століть і бурхливо розвивається в сучасних умовах. Таку роль психології в людському житті в ХХ столітті передбачив один із видатних психологів Жан Піаже. Він запевняв, що в ХХІ столітті психологія стане однією з провідних наук. І це в дійсності так.


Акція "Дні психології" організована з метою реалізації психологічного супроводу, розширення і поглиблення знань учнів з психології, розвитку в них інтересу до цієї науки, збагачення знань про внутрішній світ власної особистості та особистості інших людей, прагнення до самопізнання, розкриття творчого потенціалу школярів, створення позитивного емоційного настрою. Під час акції проводяться заходи, що охоплюють різні види діяльності: конкурси, ігри, тренінгові заняття, лекції, інтегровані уроки, презентації, години спілкування, анкетування, тестування, виставки малюнків та плакатів. 

Немає коментарів:

Дописати коментар